UVV Tennis promotieactie

UVV tennis houdt op 29 en 30 maart een Open Tennisdag. Wil jij binnen een leuke vereniging nieuwe mensen ontmoeten, leren tennissen, na een lange tijd tennis weer oppakken, of gewoon lekker een balletje slaan? Dan ben je van 10 uur tot 16uur van harte welkom op het tennispark aan de Parkzichtlaan 201 in Vleuten,middenin Leidsche Rijn.
 
Op zaterdag 29-3 kun je vrij gebruik maken van de tennisbanen. Graag spreken we graag even met je af, zodat we je gelijk op de hoogte kunnen brengen van UVV en zodat je je vragen kunt stellen. Stuur hiervoor even een berichtje naar Robèrt Weijers , commissiezaken-tennis@asvuvv.nl
Op zondag 30-3 kun je meekijken met ons openingstoernooi, zowel voor jeugd als voor senioren. 

Open Tennisdag Promotieactie!
Meld je aan via Robèrt Weijers , commissiezaken-tennis@asvuvv.nl, kom op zaterdag 29-3 langs bij UVV Tennis, en je krijgt bij aanmelding tot lidmaatschap een MAAND de mogelijkheid om vrijblijvend kennis te maken met tennis. Indien je je voor 1 mei bedenkt en uitschrijft, dan betaal je niets.
Verder heb je als nieuw lid ook de mogelijkheid om gebruik te maken van 4 introductielessen. Hiervoor is nog ruimte op de 4 donderdagavonden in april van 21:30 tot 22:20. Hiervoor betaal je per les, en mocht je je voor 1 mei bedenken, dan zit je niet vast aan meer lessen. Mocht je door willen gaan, dan kan dat uiteraard. Geef tijdens de Open Tennisdagen aan dat je hiervoor geinteresseerd bent, en we brengen je in contact met onze trainer.

 

UVV tennis heeft een gezellig en gevarieerd programma voor het komende tennisseizoen 2014 voor op en naast de tennisbaan. Iedereen kan vrijblijvend en op een laagdrempelige manier kennis maken met de tennissport. 
UVV tennis is een uitdagende verenigingssport voor alle leeftijden en niveaus. Daarnaast is tennis gezond, ontspannend, gezellig en kun je het spelen wanneer het jou uitkomt. Ervaar hoe tennis ook jou uitdaagt!
 

Sponsoren

  • Ester2improve
  • BTA
  • Intersport

Realisatie: verenigingenweb