Après-Sint-Toernooi

Après-Sint-Toernooi

Locatie: Sportcentrum Oudenrijn
Datum: 09 dec

Wanneer is ook alweer het Kerstballentoernooi; dat is toch altijd in december? Yep. Alleen dit keer is het vervangen door het Après-Sint-Toernooi. En wel op zaterdag 9 december, vanaf 18.30 uur. De inschrijving is nu geopend!

Sommige dingen van het Après-Sint-Toernooi lijken wel verdacht veel op het Kerstballentoernooi. Het vindt plaats op de binnenbanen van Sportcentrum Oudenrijn, aan de Europaweg in Vleuten. Het begint om 18.30 uur. Er zijn dubbel- en mixpartijen. En de laatste wedstrijden zijn klaar om 23.00 uur, waarna er natuurlijk nog geborreld moet worden. Het inschrijfgeld bedraagt € 10 per persoon, ter plekke te voldoen. En... er is plek voor maximaal 40 deelnemers, dus wees er snel bij. En in aanvulling op al deze kenmerken van het toernooi, zal de activiteitencommissie nog voor wat surprises zorgen!

De inschrijving verloopt via de UVV-app. Klik en klaar! Mocht dat niet lukken, neem dan contact op met de activiteitencommissie (via Jan den Oudsten, Yvo Steenberg of Ayrin van Dal), te bereiken via ac-tennis@asvuvv.nl of op 06-48135682 en je wordt aan de lijst toegevoegd. Voor inschrijvingen geldt: wie het eerst komt... Mocht het aantal inschrijvingen de 40 overschrijden, dan werken we met een reservelijst. Als je ingeschreven hebt, maar bij nader inzien toch niet kunt, laat het dan ook snel weten, want dan kunnen wij wellicht iemand van de reservelijst blij maken!

Het belooft een gezellige, sportieve en verrassende avond te worden. Hopelijk tot dan!

Om in te schrijven dient u ingelogd te zijn.

Sponsoren

  • BTA
  • Ester2improve
  • Intersport

Realisatie: verenigingenweb