Openingstoernooi en BBQ!

Openingstoernooi en BBQ!

Locatie: Tennispark UVV Tennis
Datum: 25 mrt

Een nieuw tennisseizoen staat alweer voor de deur! En dat trappen we bij UVV Tennis traditiegetrouw af met het jaarlijkse openingstoernooi op onze eigen banen! Dit jaar vindt dat plaats op zondag 25 maart. De inschrijving voor het openingstoernooi is bij deze geopend!

In de ochtend vinden er activiteiten plaats voor alle jeugdleden; hiervoor is een aparte inschrijving vereist via de jeugdcommissie. Voor alle senioren start het openingstoernooi in de middag; de eerste wedstrijden beginnen om 13.00 uur en de laatste partijen eindigen om uiterlijk 17.00 uur.

Het openingstoernooi is in dubbel- en mixvorm: in totaal kunnen er 48 deelnemers meedoen. Alle wedstrijden worden verdeeld over 6 ronden van ieder 40 minuten; elke deelnemer wordt in 3 ronden ingedeeld. Er wordt zoveel  mogelijk rekening gehouden met de speelsterkten van deelnemers.

Leuk aan dit openingstoernooi is dat je niet als individu in drie ronden wordt ingedeeld, maar dat je onderdeel vormt van een nog samen te stellen team. Het is de bedoeling om zelf binnen je team de opstelling te bepalen. Dus je bepaalt zelf met wie uit je team je een bepaalde partij speelt.

Wat ook leuk is, is dat er voorzien wordt in een gezellige en smakelijke afsluiting: na de laatste wedstrijden gaat de BBQ aan en worden er hamburgers gebakken; ook als je niet aan het toernooi deelneemt, mag je bij de BBQ zijn tegen een kleine vergoeding. Voor kinderen t/m 12 jaar zijn er gratis broodjes met knakworsten.

Aan deelname is een kleine bijdrage verbonden van € 5 per persoon. Deze dient ter plekke voldaan te worden. Voor dit bedrag krijgen alle deelnemers een bon voor 1 gratis kopje koffie of thee, een kleine versnapering en een hamburger aan het slot.

De inschrijving verloopt heel eenvoudig via de UVV-app: 1 klik en het is geregeld. Mocht dat niet lukken, neem dan contact op met één van de leden van de activiteitencommissie (Yvo Steenberg, Ayrin van Dal, Jan den Oudsten en Roy de Groot). Zij zijn ook te bereiken via 06-48135682. Indien er meer dan 48 inschrijvingen zijn, dan wordt er gewerkt met een reservelijst.

Een paar dagen vóór het toernooi ontvangen alle deelnemers meer informatie. NB: er is altijd het risico dat er slecht weer is: in geval van vorst of te veel regen, zal op 24 maart een bericht aan verstuurd worden aan iedereen die zich heeft opgegeven en idem zal er een berichtje op de website verschijnen. Maar van dit scenario gaan wij vooralsnog niet uit, natuurlijk!

Im combinatie met het openingstoernooi vindt ook de jaarlijkse uitreiking van de nieuwe KNLTB-ledenpassen plaats. Deze pas heb je nodig om toegang te verkrijgen tot het tennispark van UVV alsmede om deel te kunnen nemen aan competitie en toernooien. Vanaf 12.00 uur staat de ledenadministratie klaar om de passen voor jeugd- en seniorleden uit te reiken. De uitreiking kan overigens alleen plaatsvinden, indien de contributie is voldaan. Dus ook als je niet meedoet aan het openingstoernooi, kom dan op 25 maart ook naar UVV toe, om de overige UVV-leden aan te moedigen en om je pas op te halen!

Hopelijk tot dan! Wij kijken al uit naar de start van een sportief, succesvol en gezellig tennisjaar!

Hartelijke groet, Yvo, Jan, Ayrin en Roy

Om in te schrijven dient u ingelogd te zijn.

Sponsoren

  • Intersport
  • BTA
  • Ester2improve

Realisatie: verenigingenweb