Krokustoernooi

Krokustoernooi

Locatie: Sportcentrum Oudenrijn
Datum: 16 feb

Zin om samen met andere UVV-ers de tennisbaan op te gaan? Nou, dat kan dus op zaterdagavond 16 februari, want dat is het jaarlijkse Krokustoernooi. En de inschrijving is NU geopend!

Het Krokustoernooi is een jaarlijks terugkerende UVV-activiteit: een indoor dubbel- en mixtoernooi op de binnenbanen van sportcentrum Oudenrijn aan de Europaweg in Vleuten. Er is ruimte voor maximaal 40 deelnemers. Voor de inschrijving geldt ouderwets: wie het eerst komt… Mocht het aantal van 40 inschrijvingen zijn bereikt, dan wordt gewerkt met een reservelijst. De ervaring van de afgelopen jaren leert dat sommige UVV-ers op het laatste moment moeten afhaken vanwege onvoorziene omstandigheden. En dan maken we graag iemand van de reservelijst blij.

Het toernooi begint zaterdag 16 februari vroeg in de avond: om 18.30 uur worden alle deelnemers verwacht in het sportcentrum, waar een kop koffie of thee voor iedereen beschikbaar is. Om 19.00 uur starten de eerste wedstrijden, en de laatste partijen eindigen om 23.00 uur. Aansluitend is de prijsuitreiking en een gezellige borrel inclusief bittergarnituur. NB: de drankjes zijn voor eigen rekening.

Er wordt gespeeld in ronden. Elke deelnemer speelt drie partijen van 40 minuten, verdeeld over de avond. De activiteitencommissie doet altijd haar uiterste best om gelijkwaardige partijen te maken, maar soms past dat niet helemaal in het speelschema. In dat geval rekenen we op ieders begrip.

Aan deelname is een kleine bijdrage verbonden: € 10 per persoon. Van dit bedrag wordt de baanhuur gefinancierd, koffie of thee aan het begin, alsmede de prijzen voor de winnaars. Alle deelnemers wordt gevraagd dit bedrag op de avond zelf contant te voldoen bij de activiteitencommissie.

Het belooft net als voorgaande jaren een gezellige en sportieve avond te worden. Om mee te kunnen doen, dien je je aan te melden via bijgevoegde link. Via de UVV-app kun je zien wie er nog meer heeft ingeschreven. Mocht je vragen hebben over de inschrijving, bel of mail dan naar de activiteitencommissie, bestaande uit Roy de Groot, Arwin Bisoen, Yvo Steenberg of Ayrin van Dal (bereikbaar op ac-tennis@asvuvv.nl - LET OP; dit mailadres wordt niet dagelijks uitgelezen - of op het telefoonnummer 06-48135682, bij voorkeur via What's App). Hopelijk tot 16 februari!

Om in te schrijven dient u ingelogd te zijn.

Sponsoren

  • Intersport
  • BTA
  • Ester2improve

Realisatie: verenigingenweb