Laddercompetitie

De laddercompetitie is een interne competitie binnen UVV tennis, waarbij een actuele ranglijst wordt bijgehouden voor singles partijen, gescheiden naar heren en dames. Op basis van de ranking kunnen hogergelegen spelers worden uitgedaagd om een pot te spelen, en wordt bij winst van de uitdager van plaats gewisseld. De actuele stand wordt binnenkort weergegeven door middel van een houten bord in de wachtruimte. Aan het einde van het jaar ontvangen de over het jaar gezien best presterende heer en best presterende vrouw een prijs.

De laddercompetitie loopt (vrijwel) het hele jaar door, en is bedoeld om de 'losse potjes tussendoor' net wat meer spanning en echtheid te geven, maar ook zeker om verschillende leden door middel van een goede pot kennis met elkaar te leren maken.

Dus wil jij wel eens tegen een ander dan 'altijd diezelfde' spelen, of je potjes net wat meer spanning meegeven? Schrijf je dan in! Alle sterkten kunnen prima meedoen; de ladder sorteert zichzelf automatisch op sterkte, en elke maand krijg je een suggestiepartij voorgesteld voor een goede pot tegen een gelijkwaardige tegenstander. 

Indien je meer informatie wilt ontvangen vóór je deelname, mail Niels de Greef even. Zo niet, schrijf je dan met dit formulier in. Veel speelplezier!

Sponsoren

  • Ester2improve
  • Intersport
  • BTA

Realisatie: verenigingenweb