Tennislessen

Aanspreekpunt
Voor de tennislessen voor senioren is een contract afgesloten met tennisschool BTA. U kunt contact opnemen met BTA via www.balance-tennis.com of via onderstaande gegevens:

Contactgegevens
Balance Tennis Academy BV
Europaweg 48
3451 HG  Vleuten - de Meern
Telefoon: 030 - 658 55 98
Fax: 030 - 658 58 98
E-mail: info@balance-tennis.com

Management
Rob Veldhuis: r.veldhuis@balance-tennis.com
Denny van den Berg: d.vandenberg@balance-tennis.com
Ewald Spaaij: e.spaaij@balance-tennis.com
Remco Mentink: remco.mentink@balance-tennis.com

Tennislessen senioren
Binnen een tennisseizoen vinden twee reeksen tennislessen plaats. Een reeks in de zomer (van april tot en met september) en een reeks in de winter (van oktober tot en met maart). De hoogte van het lesgeld wordt jaarlijks bepaald en is onder andere afhankelijk van het totaal aantal personen binnen een lesgroep. Hoe meer mensen binnen een groep, des te goedkoper het lesgeld per persoon. Er kunnen maximaal 4 personen in één lesgroep. Ook de lesduur bepaalt de hoogte van het lesgeld: het is mogelijk om te kiezen voor lessen van 25 minuten of van 50 minuten.

Inschrijven en lesrooster
Indien je belangstelling hebt voor deelname aan de tennislessen, dien je daarvoor in te schrijven. Dat kan via deze link.
Na inschrijving ontvang je een bevestiging. Je kunt bij de inschrijving een voorkeur aangeven voor het gewenste lesmoment. De trainers zullen daar zoveel mogelijk rekening mee houden en op basis van alle aanmeldingen een lesindeling maken. Minimaal een week voor aanvang van een nieuwe lesreeks, krijg je informatie over de dag en het tijdstip waarop je bent ingedeeld. Tennislessen vinden sinds 1 april 2013 plaats op elke doordeweekse avond.

Betaling van de tennislessen
De betaling van de tennislessen staat los van de contributiebetaling. Het lesgeld wordt namelijk rechtstreeks met BTA verrekend. Wellicht ten overvloede: het is niet toegestaan om aan tennisles deel te nemen, indien er geen contributiebetaling binnen is bij UVV tennis. Lidmaatschap van UVV tennis is dus met andere woorden een noodzakelijke voorwaarde voor deelname aan de tennislessen.

Sponsoren

  • Intersport
  • BTA
  • Ester2improve

Realisatie: verenigingenweb