Ook deelnemen?

Natuurlijk is het mogelijk om vanuit UVV tennis deel te nemen aan de officiele KNLTB-competitie. Het gaat hierbij specifiek om de voorjaars- en de najaarscompetie in het district midden-nederland. De voorjaarscompetitie wordt gespeeld in de maanden april en mei. De najaarscompetitie vindt plaats in september en oktober. Zowel damesteams, herenteams als gemengde teams kunnen meedoen aan de competitie. Ook als je geen team compleet hebt, is het mogelijk om mee te doen aan de competitie, als speler of reservespeler. Je wordt in dat geval ingedeeld door de technische commissie. Deze is te bereiken via een mail aan tc-tennis@asvuvv.nl.

Voor deelname aan de voor- of najaarscompetitie wordt een bijdrage gevraagd van rond de 65 euro per team. Dit omvat een vast bedrag van 40 euro opgelegd door de KNLTB, plus een bedrag van rond de 25 euro voor de te gebruiken tennisballen tijdens de competitie.

Bij voldoende belangstelling zal voorafgaand aan het competitieseizoen een competitietraining worden aangeboden aan de deelnemende teams. Informatie daarover is eveneens beschikbaar bij de VCL.

Sponsoren

  • BTA
  • Ester2improve
  • Intersport

Realisatie: verenigingenweb