Jeugd

Welkom bij de Jeugd van UVV Tennis
De jeugd neemt bij UVV een zeer belangrijke plaats in! We hebben ruim 100 jeugdleden en groeien nog steeds. Bij UVV staat plezier in het tennisspelletje voorop. Of je nu wel of nog niet zo goed kan tennissen maakt daarbij niet uit. We zorgen ervoor dat je het op jouw niveau naar je zin hebt bij ons!
Wat hebben we dan zoal te bieden? 

We bieden een goede tennisopleiding volgens het principe van Tenniskids het succesvolle programma van de KNLTB. Speciaal opgeleide jeugdleraren van Balance Tennis Academie (BTA), de tennisschool van Midden-Nederland, verzorgen voor ons de tennislessen.

Kinderen kunnen veel leren en plezier beleven aan het spelen van tenniswedstrijdjes. Tenniskids biedt hiervoor de ‘World Tour’. Hoewel de naam wellicht anders doet vermoeden, is het een zeer laagdrempelige wijze om voor kinderen tot 12 jaar tenniswedstrijden op hun eigen niveau te spelen. Voor oudere kinderen en kinderen die al meer ervaring hebben, schrijven wij teams in voor de KNLTB Tenniscompetitie.

De jeugdcommissie organiseert ook andere leuke en originele activiteiten, zodat de kinderen elkaar ook eens op een andere manier leren kennen. Zie Activiteiten voor het gehele programma voor dit jaar.

Het zal duidelijk zijn, de jeugd heeft bij UVV Tennis een streepje voor!

Jeugdcommissie
Onze Jeugdcommissie organiseert en coördineert samen met de ouders alle jeugdactiviteiten. De jeugdcommissie bestaat uit Martine Bergstra en Katy Praet

De jeugdcommissie zit dringend om hulp verlegen! Het lukt ons met de huidige bezetting om de competitie te organiseren, maar meer niet.

Kom gerust eens langs bij onze vereniging om kennis te maken of neem contact op met de jeugdcommissie voor meer informatie: jc-tennis@asvuvv.nl

Jeugdlidmaatschap
Het jeugdlidmaatschap is zeer voordelig bij UVV Tennis. Met het lidmaatschap ben je ook ruimer speelgerechtigd dan bij andere verenigingen in de omgeving. Jeugdleden tot 12 jaar mogen op maandag tot en met vrijdag tot 18.00 uur gebruikmaken van de tennisbanen, en op zondagochtend tot 12u. Jeugdleden ouder dan 12 jaar zijn altijd speelgerechtigd.

Informatie over het lidmaatschap voor de jeugd kun je hier terugvinden. Op die pagina staat ook hoe je het lidmaatschap eventueel kunt beëindigen.

Praktische informatie
Iedereen die lid is van de vereniging mag op de banen tennissen. Je hebt dan een geldig lidmaatschapspasje nodig om de baan mee ‘af te hangen’.  Dit kan door met het pasje de deur van het clubhuis te openen en de baan af te hangen via het afhangbord rechts na binnenkomst. De baan wordt dan voor je gereserveerd. Hang je af met 2 pasjes, dan kun je een half uur tennissen. Hang je af met 3 of 4 pasjes, dan kun je drie kwartier spelen. Is de tijd op, dan mag je na 15 minuten opnieuw afhangen.

Sponsoren

  • Ester2improve
  • BTA
  • Intersport

Realisatie: verenigingenweb