Nieuws

Inschrijving openingstoernooi (2 april) geopend

Ayrin van Dal-Peters

Het is een jaarlijkse traditie bij UVV Tennis om het seizoen te openen met een openingstoernooi. Dit toernooi vindt dit keer plaats op zaterdag 2 april. Het toernooi kent een onderdeel voor de jeugdleden: dit is in de ochtend. En in de middag mogen de senioren de baan op. Het programma ziet er als volgt uit:

09.00 - 12.00 uur: wedstrijden jeugd

12.00 - 13.00 uur: prijsuitreiking jeugdleden, ontvangst senioren en ophalen ledenpassen voor het nieuwe seizoen

13.00 - 17.00 uur: wedstrijden senioren

17.00 - 18.00 uur: prijsuitreiking senioren en aansluitend een borrel

De inschrijving voor jeugd en senioren verloopt via aparte circuits: voor de jeugd gaat dit via de jeugdcommissie, te bereiken via jc-tennis@asvuvv.nl en voor de senioren ligt de organisatie in handen van de activiteitencommissie, te bereiken via ac-tennis@asvuvv.nl

Voor de senioren is de wijze van inschrijving bij wijze van test veranderd ten opzichte van eerdere keren. Je kunt je nu met één druk op de knop inschrijven via de activiteitenkalender. je hoeft dan alleen maar op de knop 'inschrijven' te klikken, rechts boven in het scherm. Om je aan te melden, dien je overigens wel ingelogd te zijn op deze website. Het is nu zelfs mogelijk om je (op dezelfde manier) aan te melden via de smartphone app van UVV Tennis! Vragen over het aanmelden, kun je sturen naar ac-tennis@asvuvv.nl. Je kunt ook bellen naar Yvo Steenberg (06-51205716), Jan den Oudsten (06-24287165) of Ayrin van Dal (06-48135682).

Aan deelname is een kleine bijdrage verbonden van 5 euro p.p. voor de senioren, contant te voldoen op de dag zelf. Voor de senioren geldt dat er ruimte is voor maximaal 48 deelnemers. In geval het aantal aanmeldingen hoger ligt, zal de activiteitencommissie werken met een reservelijst. Het speelschema zal op de dag zelf bekend worden gemaakt: er wordt gespeeld in 6 ronden van 40 minuten, in dubbel- en mixpartijen, zoveel mogelijk op niveau ingedeeld.

Uiterlijk een week voor het openingstoernooi hoor je of je bent ingedeeld als speler of dat je op de reservelijst staat. Indien in de loop van die week dan nog spelers uitvallen, kunnen leden van de reservelijst alsnog meedoen.

Uiteraard hopen zowel de jeugdcommissie als de activiteitencommissie dat het weer in 2016 beter is dan een jaar geleden, toen het toernooi vanwege zware regenval moest worden afgeblazen. Wat ons betreft wordt het dit jaar dus dubbel zo leuk. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om mee te doen, kom dan toch even langs om de nieuwe KNLTB-pas op te halen! Hopelijk tot dan!

Sponsoren

  • Intersport
  • BTA
  • Ester2improve

Realisatie: verenigingenweb