Nieuws

Gezellige clubkampioenschappen!

De clubkampioenschappen zijn alweer achter de rug en we kijken terug op een erg geslaagde en gezellige week. 53 Deelnemers tennisten zich in zes dagen door 68 wedstrijden, van love games tot spannende driesetters. Gelukkig kon dit aardig tussen de buien door en hoefden we slechts een enkele keer de wedstrijden te onderbreken. Dit alles leverde 11 winnaars op, aan wie op zondagmiddag hun prijs uitgereikt werd.

Los van de wedstrijden was er op zaterdagavond een gezellige barbecue. Heel leuk om met elkaar te eten en te drinken en elkaar beter te leren kennen. De kinderen leefden zich op zondag flink uit op het Intersport springkussen en de tritennis. En op zondag was er natuurlijk ook de uitslag van de loterij met fantastische prijzen, die voor enkelen van ons flink wat opleverde ;-) Met dank aan Interport, UVV-Tennis, Haarstudio De Jager, The Phone House, Passie, Bakker Verkerk, Gall&Gall, De Ridder, Shoeby, Klabbers Schoenen, BTA, Esther2Improve, Herenkapsalon Jan Winkel, Dunlop Sport en Intratuin! Iedereen ontzettend bedankt voor de hulp.

Daarmee zitten de clubkampioenschappen er weer op. Op naar de Grand Slam UVV Open 2016!

De clubtoernooicommissie: Linda P., Nelleke, Jasper en Jonneke

Sponsoren

  • Ester2improve
  • BTA
  • Intersport

Realisatie: verenigingenweb