Nieuws

Inschrijving Kerstballentoernooi (10 december) geopend!

Ayrin van Dal-Peters

Sommige UVV-leden begonnen zich al lichtelijk ongerust te maken. Wanneer is nu dat Kerstballentoernooi? Nou, op zaterdagavond 10 december dus. En de inschrijving is NU geopend (via deze link)!

Het Kerstballentoernooi is een jaarlijks terugkerende UVV-activiteit: een indoor dubbel- en mixtoernooi op de binnenbanen van sportcentrum Oudenrijn aan de Europaweg in Vleuten. Er is ruimte voor maximaal 40 deelnemers. Voor de inschrijving geldt ouderwets: wie het eerst komt… Mocht het aantal van 40 inschrijvingen zijn bereikt, dan wordt gewerkt met een reservelijst. De ervaring van de afgelopen jaren leert dat sommige UVV-ers op het laatste moment moeten afhaken vanwege onvoorziene omstandigheden. En dan maken we graag iemand van de reservelijst blij.

Het toernooi begint zaterdag 10 december vroeg in de avond: om 18.30 uur worden alle deelnemers verwacht in het sportcentrum, waar een kop koffie of thee voor iedereen beschikbaar is. Om 19.00 uur starten de eerste wedstrijden, en de laatste partijen eindigen om 23.00 uur. Aansluitend is de prijsuitreiking en een gezellige borrel inclusief bittergarnituur. NB: de drankjes zijn voor eigen rekening.

Er wordt gespeeld in ronden. Elke deelnemer speelt drie partijen van 40 minuten, verdeeld over de avond. De activiteitencommissie doet altijd haar uiterste best om iedereen zoveel mogelijk leuke en uitdagende wedstrijden te laten spelen. Hiervoor maken we onderscheid in sterkte van de twee poules. Spelers en speelsters met speelsterkte 5, 6 of 7 worden bij voorkeur in poule A ingedeeld en met speelsterkte 8 of 9 bij voorkeur in poule B.

Aan deelname is een kleine bijdrage verbonden: € 10 per persoon. Van dit bedrag wordt de baanhuur gefinancierd, alsmede de prijzen voor de winnaars. Alle deelnemers wordt gevraagd dit bedrag op de avond zelf contant te voldoen bij de activiteitencommissie.

Het belooft net als voorgaande jaren een gezellige en sportieve avond te worden. Om mee te kunnen doen, dien je je aan te melden via deze link. Via de UVV-app kun je zien wie er nog meer heeft ingeschreven. Mocht je vragen hebben over de inschrijving, bel of mail dan naar de activiteitencommissie, bestaande uit Jan den Oudsten, Yvo Steenberg of Ayrin van Dal (bereikbaar op ac-tennis@asvuvv.nl of 06-48135682). Hopelijk tot 10 december!

Sponsoren

  • Intersport
  • Ester2improve
  • BTA

Realisatie: verenigingenweb