Nieuws

Inschrijving Krokustoernooi (18/2) geopend!

Ayrin van Dal-Peters

Nog een gelukkig, gezond en sportief 2017 toegewenst namens Yvo Steenberg, Jan den Oudsten en Ayrin van Dal-Peters van de actviteiteincommissie! Wij hopen dat jullie weer veel zin hebben om de baan op te gaan in dit nieuwe jaar. In elk geval kan dat op zaterdagavond 18 februari, want dan organiseren wij weer het jaarlijkse Krokustoernooi, vanaf 18.30 uur op de binnenbanen van sportcentrum Oudenrijn. De inschrijving daarvoor is NU geopend!

Het Krokustoernooi is een dubbel- en mixtoernooi. De aanvang is om 18.30 uur en de laatste wedstrijden eindigen om 23.00 uur, met aansluitend een prijsuitreiking en een borrel. Elke deelnemer speelt 3 x 40 minuten. In totaal is er plek voor 40 deelnemers, dus wacht niet te lang met inschrijven. Indien nodig, zullen wij met een reservelijst werken. Daarbij geldt: wie het eerst komt...!

Aan deelname is een kleine eigen bijdrage verbonden van 10 euro per persoon, contant te voldoen op de avond zelf bij de aanmelding. Dit bedrag is inclusief een welkomstdrankje.

De activiteitencommissie probeert wedstrijden zoveel mogelijk op niveau in te delen; er is echter geen garantie te geven. Soms is het onvermijdelijk dat iemand op een te hoog of laag niveau wordt ingedeeld.

Inschrijven kan heel eenvoudig met de UVV app - met 2 keer klikken is het geregeld. Ga daarvoor naar het onderdeel activiteiten, klik op het Krokustoernooi 2017 en dan op de button om in te schrijven. Je kunt dan ook zien wie er nog meer mee doet. Mocht je problemen hebben met de app, mail dan naar ac-tennis@asvuvv.nl of neem contact op met één van de leden van de activiteitencommissie. 

Hopelijk tot 18 februari!

Sponsoren

  • Ester2improve
  • BTA
  • Intersport

Realisatie: verenigingenweb