Nieuws

Inschrijving openingstoernooi 2 april geopend!

Ayrin van Dal

Traditiegetrouw start UVV Tennis het nieuwe tennisseizoen met een openingstoernooi. Dit jaar is dat op zondag 2 april. Zin om weer de baan op te gaan, je voor te bereiden voor de voorjaarscompetitie, iedereen weer zien die je in de wintermaanden hebt gemist of gewoon handig dat je tennissen en je nieuwe pas ophalen kunt combineren? Allemaal goede redenen om 2 april van de partij te zijn!

Het openingstoernooi begint om 12.30 uur. De eerste partijen gaan om 13 uur de baan op. En de laatste eindigen om uiterlijk 17 uur. Ter afsluiting is er nog een borrel. En natuurlijk een prijsuitreiking!

Er kunnen maximaal 48 deelnemers meedoen. Er wordt gespeeld in dubbel- en mixpartijen. De activiteitencommissie probeert zoveel mogelijk gelijkwaardige partijen te maken: soms komt dat niet helemaal precies uit, maar daar is hopelijk begrip voor.

Om mee te kunnen doen, dien je van te voren in te schrijven. Gebruik daarvoor de link in de Uvv app: met 1 klik is dit geregeld. Mocht dat niet lukken, meld je dan bij een van de leden van de activiteitencommissie. Zij zorgen er dan voor dat je op de deelnemerslijst komt. Wij zijn te bereiken via ac-tennis@asvuvv.nl of op 06-48135682. In geval van meer dan 48 aanmeldingen wordt gewerkt met een reservelijst.

Hopelijk tot 2 april! Wij kijken al uit naar de start van een sportief en gezellig nieuw tennisseizoen!

Hartelijke groet, Yvo Steenberg, Jan den Oudsten en Ayrin van Dal

Sponsoren

  • BTA
  • Intersport
  • Ester2improve

Realisatie: verenigingenweb