Nieuws

Beschikbaarheid banen tijdens UTK

Bestuur UVV Tennis

Vanaf aanstaande zaterdag start de tweede editie van de Utrechtse Tenniskampioenschappen. Van 11 tot en met 19 maart worden op 15 Utrechtse tennisparken wedstrijden gespeeld om de winst tijdens het grootste tennistoernooi van Nederland. Ook UVV Tennis stelt haar banen voor deze kampioenschappen beschikbaar en om deze reden zijn op een aantal momenten geen banen beschikbaar voor vrij spelen. Tijdens de volgende momenten zijn de banen exclusief gereserveerd voor de UTK:

- zondag 12 maart van 09:00 tot 19:00 uur
- maandag 13 maart van 18:00 tot 22:30 uur
- zaterdag 18 maart van 09:00 tot 21:00 uur

Houdt rekening met bovenstaande als je volgende week vrij wilt spelen. De lessen op maandagavond gaan wel door.

Sponsoren

  • Intersport
  • BTA
  • Ester2improve

Realisatie: verenigingenweb