Nieuws

Afsluiting tennispark

UVV Tennis

Tijdens de ALV van 23 maart 2017 is besloten dat het tennispark van UVV Tennis meer afgesloten zou moeten worden. Door afsluiting van het park wordt mogelijke diefstal van meubilair, onbevoegd gebruik van de banen (zwarttennissers) en de komst van hangjongeren tegen gegaan. Aangezien er in de komende jaren veel geïnvesteerd zal worden in onder andere horecavoorziening, meubilair en aankleding van het park is beveiliging van deze investeringen gewenst.

Momenteel is het tennispark vrij toegankelijk en middels de open toegangspoort voor iedereen bereikbaar. Om het park af te sluiten zal het lage hekwerk, aan de Paperclip/garage-zijde, worden vervangen door hoog hekwerk. Tevens zal de toegang worden gereguleerd door middel van een nieuw toegangscontrolesysteem.

Verhoging hekwerk

Op dinsdag 4 juli zullen de werkzaamheden voor het verhogen van het hekwerk starten. Hierbij zal het huidige hekwerk en de poorten worden verwijderd en een nieuw hekwerk en bijbehorende poorten worden teruggeplaatst. De verwachting is dat deze werkzaamheden uiterlijk woensdag 5 juli afgerond worden. Het nieuwe hekwerk krijgt een hoogte van 2 meter en wordt geleverd in dezelfde uitstraling als het huidige hekwerk. De posities van de huidige poorten blijven behouden, maar worden vervangen door goed afsluitbare poorten met eveneens een hoogte van 2 meter. De loopdeur wordt voorzien van een deurdranger en zal daarmee na iedere doorgang automatisch sluiten. Toegang via de loopdeur zal verlopen via een nieuw toegangscontrolesysteem. De dubbele poort wordt uitgevoerd in een zware afgesloten variant en kan enkel worden geopend met een sleutel. Deze poort is dan ook alleen bestemd voor toegang van groot materieel bij onder andere onderhoud, toernooien of bevoorrading. Uiteraard blijft de bestaande heg behouden en deze zullen wij in de komende jaren hoger laten groeien.

Toegangscontrole tot het park en unit

In de week van 10 juli zal de huidige toegangscontrole worden vervangen door een nieuw en professioneel systeem. Hierbij wordt zowel de toegangspoort in het hekwerk als de deur naar de unit voorzien van een paslezer. Toegang door deze poort en deur is enkel mogelijk via een geldige KNLTB-pas of een sleutel. Dit betekent dat ieder lid zijn KNTLB-pas nodig heeft om het park te kunnen betreden. Nieuwe leden die nog geen KNLTB-pas hebben ontvangen kunnen toegang krijgen door middel van hun mobiele telefoon. Uiteraard garanderen wij dat de problemen rond de werking van de oude paslezer in het nieuwe systeem niet meer voor zullen komen. Tijdens competitie en toernooien kan de loopdeur volledig open worden gezet, zodat niet-leden ook toegang krijgen tot het park.

 

In de komende twee weken zullen wij jullie op de hoogte houden van de voortgang van de werkzaamheden. Tevens zullen wij het moment afgeven waarop het toegangscontrolesyteem in werking wordt gesteld en de KNLTB-pas benodigd is.

Sponsoren

  • Intersport
  • Ester2improve
  • BTA

Realisatie: verenigingenweb