Nieuws

Update afsluiting tennispark

UVV Tennis

Vorige week hebben wij jullie geïnformeerd over de geplande werkzaamheden die op ons tennispark. Middels dit bericht geven wij jullie een update van de werkzaamheden.

Hekwerk

Vorige week (op 4 en 5 juli) is door Ruigrok Hekwerk het oude en lage hekwerk vervangen door hoog hekwerk. Tevens zijn de toegangspoorten vervangen door robuuste en goed afsluitbare poorten. De werkzaamheden aan dit hekwerk zijn vorige week afgerond en aan ons opgeleverd.

Toegangscontrole

Aansluitend op de vervanging van het hekwerk zijn gisteren de werkzaamheden voor de toegangscontrole gestart. HS-Pas heeft de oude paslezer bij de kantinedeur vervangen en tevens een nieuwe lezer bij de loopdeur in het hekwerk geplaatst. Daarnaast is een nieuwe centrale voor de toegangscontrole geïnstalleerd, welke zorgt voor de controle van de KNLTB-passen. De paslezer bij de kantine is reeds operationeel, op basis van je geldige KNLTB-pas kun je de kantine weer openen. Aan de paslezer bij de poort zal nog een technische aanpassing moeten gebeuren, ook dit wordt uitgevoerd door HS-Pas. Tevens zal HS-Pas ervoor zorgen dat het huidige openliggende straatwerk weer netjes wordt dicht gestraat.

Planning resterende werkzaamheden

De verwachting is dat de openstaande werkzaamheden deze week worden uitgevoerd, waarna de toegangscontrole geheel in bedrijf wordt gesteld. Vanaf dat moment zal ook de poort enkel kunnen worden geopend door middel van je KNLTB-pas. Middels een volgend nieuwsbericht zullen wij jullie attenderen op het moment waarop dit gebeurd. Tot die tijd kun je de poort in het hekwerk vrij gebruiken door de poort open te trekken.

Mocht je over bovenstaande vragen of opmerkingen hebben, dan kun je contact opnemen met het bestuur.

Sponsoren

  • Ester2improve
  • Intersport
  • BTA

Realisatie: verenigingenweb