Nieuws

Toegang tot het tennispark

UVV Tennis

LET OP: Toegang tot het tennispark vanaf nu enkel mogelijk met geldige KNTLB-pas!

Toegangscontrole
Vandaag is de paslezer van de poort in het hekwerk in werking gesteld. Hiermee is zowel de toegang tot de kantine als de algemene toegang tot het park afgesloten door paslezers. Dit betekent dat toegang tot het tennispark per heden enkel mogelijk is door middel van een geldige KNLTB-pas van UVV Tennis. De dubbele poort, welke bestemd is voor groot materieel, is per heden dicht en op slot en daarmee niet meer toegankelijk voor voetgangers.

Geen KNLTB-pas?
Ben je wel lid, maar heb je geen KNTLB-pas? Dan ligt deze voor je klaar bij Intersport Vleuterweide (Burchtwal 19), hier kun je hem onder vermelding van je naam afhalen. Mocht jouw pas hier onverhoopt niet liggen, dan vragen we je contact op te nemen met onze ledenadministratie.

 Problemen met toegang?
Door gebruik te maken van erkende bedrijven gaan wij ervan uit dat het nieuwe systeem probleemloos zal werken. Mocht je onverhoopt toch problemen ondervinden met de toegang tot het park of kantine, dan vragen wij je dit direct te melden bij het bestuur. Wij zullen dan zorgen voor een snelle oplossing.

Overige werkzaamheden
Zoals ook in de vorige mailing gemeld, zijn er nog aantal restpunten die opgeleverd moeten worden. Deze restpunten zullen in de komende weken worden opgelost.

Sponsoren

  • Intersport
  • BTA
  • Ester2improve

Realisatie: verenigingenweb