Nieuws

Openstaande vacatures vrijwilligers

UVV Tennis

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, een aantal mensen hebben aangegeven te gaan stoppen met hun vrijwilligerswerk voor UVV Tennis. In dit nieuwsbericht informeren we je over de openstaande vacatures. Interesse? Lees dan snel verder!

Vertrek Harry en Thea Beugelink
Harry en Thea hebben aangegeven per 31 maart 2018 te gaan stoppen met hun werkzaamheden. De nieuwsbrief zou heel lang worden als we allemaal moeten opsommen wat Harry en Thea voor UVV Tennis doen. Kortgezegd zorgen Harry en Thea voor het onderhoud van de banen, het park en de unit en alles wat daarmee samenhangt. Hoewel wij het als bestuur ten zeerste betreuren dat Harry en Thea gaan stoppen hebben wij natuurlijk respect voor hun besluit. Als bestuur zullen wij later op een gepaste wijze afscheid nemen van deze twee kanjers. Op dit moment natuurlijk vast een heel groot woord van dank!! Wij zullen op zoek gaan naar een vervanger voor beiden. Dit zoeken wij in de vorm van een parkcoördinator en een unitcoördinator.

Hier vind je de functieprofielen van de parkcoördinator en de unitcoördinator.

Vacatures binnen bestuur
Ook binnen het bestuur gaan we als vereniging te maken krijgen met een aantal mutaties. Robert (Secretaris) en Martijn (Voorzitter) hebben aangegeven dat ze gaan stoppen met hun werkzaamheden binnen het bestuur. Ook voor hen geldt dat ze hun werkzaamheden per 31 maart 2018 zullen neerleggen. Wat voor Harry en Thea geldt, geldt natuurlijk ook voor Robert en Martijn. Bij deze vast een warm woord van dank en ook voor hen geldt dat we op een later tijdstip op gepaste wijze afscheid zullen nemen en hen zullen bedanken.

Dat betekent concreet dat we ook naarstig op zoek zijn naar een nieuwe voorzitter en een nieuwe secretaris. Hier vind je de functieprofiele van de voorzitter en secretaris.

Wil je meer informatie  en altijd al eens iets willen doen voor de club? Dan is dit je kans. Meld je voor vragen, informatie of opmerkingen bij het bestuur.

Sponsoren

  • Intersport
  • BTA
  • Ester2improve

Realisatie: verenigingenweb