Nieuws

Inschrijving Krokustoernooi geopend!

Ayrin van Dal-Peters

Genoten van het Après Sint Toernooi in december? Of juist de boot gemist? Dan is er nu de kans om opnieuw mee te doen aan een tennistoernooi van UVV Tennis op de binnenbanen van sportcentrum Oudenrijn: en wel op 17 februari 2018.

Het toernooi begint om 18.30 uur en de laatste wedstrijden eindigen om 23.00 uur. In totaal zijn er 6 speelronden van ieder 40 minuten en elke deelnemer speelt 3 dubbel- of mixwedstrijden. Bij het maken van de  indeling wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de speelsterkte van elke deelnemer, maar soms komt dat niet precies uit en speel je tegen UVV-ers van een ander niveau. Na de wedstrijden is er natuurlijk nog een borrel met een lekkere bittergarnituur.

Er is in totaal ruimte voor maximaal 40 deelnemers, en voor de inschrijving geldt: wie het eerst komt... Mocht het aantal aanmeldingen groter zijn dan 40, dan werken we met een reservelijst. Aan deelname is een bijdrage verbonden van € 10 per persoon; dit bedrag wordt gebruikt om de zaalhuur te voldoen, prijzengeld te regelen en om een drankje te bekostigen bij binnenkomst. Gevraagd wordt om de bijdrage op de avond zelf contant te betalen.

Om in te schrijven kun je de UVV app gebruiken: klik en klaar. Als dit  niet lukt, neem dan contact op met één van de leden van de activiteitencommisise: Yvo Steenbergen, Jan den Oudsten of Ayrin van Dal-Peters (telefonisch te bereiken via 06-48135682). Ook voor vragen over het toernooi kun je bij één van hen terecht.

Het belooft een sportieve en gezellige avond te worden. We kijken al uit naar je komst op 17 februari!

Sponsoren

  • BTA
  • Intersport
  • Ester2improve

Realisatie: verenigingenweb