Nieuws

Doe mee aan het openingstoernooi en de BBQ op 25 maart!

Ayrin van Dal-Peters

Een nieuw tennisseizoen staat alweer voor de deur! En dat trappen we bij UVV Tennis traditiegetrouw af met het jaarlijkse openingstoernooi op onze eigen banen! Dit jaar vindt dat plaats op zondag 25 maart. De inschrijving voor het openingstoernooi is inmiddels geopend! Het leuke aan het openingstoernooi van dit jaar is dat er gespeeld wordt met teams en dat er na afloop een BBQ wordt georganiseerd!

Voor alle senioren start het openingstoernooi in de middag; zorg dat je uiterlijk 12.30 uur aanwezig bent. De eerste wedstrijden beginnen om 13.00 uur en de laatste partijen eindigen om uiterlijk 17.00 uur.

Het openingstoernooi is in dubbel- en mixvorm: in totaal kunnen er 48 deelnemers meedoen. Alle deelnemers worden ingedeeld in een team, bestaande uit 4 personen. Elk teamlid speelt 3 wedstrijden. In totaal zijn alle wedstrijden verdeeld over 6 ronden van ieder 40 minuten. Er wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met de speelsterkten van deelnemers; het streven is om gelijkwaardige teams te maken. Het leuk aan deze spelvorm is dat de teams zelf de opstelling kunnen bepalen: de activiteitencommissie bepaalt namelijk wel de indeling welke teams tegen elkaar spelen, maar niet wie tegen wie wordt opgesteld. Kwestie van goed overleggen binnen je team en/of slim onderhandelen met het team tegen wie je speelt dus.

Verder wordt dus voorzien in een gezellige en smakelijke afsluiting. Want UVV Tennis is meer dan alleen maar tennissen met elkaar! Bovendien, wie heeft er na afloop nog zin om thuis te gaan koken? Voor alle deelnemers is de BBQ in de prijs inbegrepen, maar ook leden die niet meedoen aan het openingstoernooi mogen meedoen aan de BBQ, tegen een kleine vergoeding van € 2,50 per stuk. Voor kinderen t/m 12 jaar zijn er na afloop van de wedstrijden gratis broodjes met knakworsten te verkrijgen.

De inschrijving voor het openingstoernooi verloopt heel eenvoudig via de UVV-app: 1 klik en het is geregeld. Mocht dat niet lukken, neem dan contact op met één van de leden van de activiteitencommissie (Yvo Steenberg, Ayrin van Dal, Jan den Oudsten en Roy de Groot). Zij zijn ook te bereiken via 06-48135682. Ook voor vragen kun je bij hen terecht. Indien er meer dan 48 inschrijvingen zijn, dan wordt er gewerkt met een reservelijst.

Aan deelname is een bedrag van € 5 per persoon verbonden. Dit dien je op de dag zelf contant te voldoen bij inschrijving. In ruil daarvoor ontvangt elke deelnemer een bon voor een kop koffie of thee alsmede voor de BBQ.

Een paar dagen vóór het toernooi ontvangen alle deelnemers meer informatie. NB: er is altijd het risico dat er slecht weer is: in geval van vorst of te veel regen gaat het toernooi niet door en zal op zaterdag 24 maart een bericht aan verstuurd worden aan iedereen die zich heeft opgegeven en idem zal er een berichtje op de website verschijnen. Maar van dit scenario gaan wij vooralsnog niet uit, natuurlijk!

NB: in combinatie met het openingstoernooi vindt ook de jaarlijkse uitreiking van de nieuwe KNLTB-ledenpassen plaats. Deze pas heb je nodig om toegang te verkrijgen tot het tennispark van UVV alsmede om deel te kunnen nemen aan competitie en toernooien. Vanaf 12.00 uur staat de ledenadministratie klaar om de passen voor jeugd- en seniorleden uit te reiken. De uitreiking kan overigens alleen plaatsvinden, indien de contributie is voldaan. Dus ook als je niet meedoet aan het openingstoernooi, kom dan op 25 maart ook naar UVV toe, om de overige UVV-leden aan te moedigen en om je pas op te halen!

Hopelijk tot 25 maart!

Sponsoren

  • BTA
  • Intersport
  • Ester2improve

Realisatie: verenigingenweb