Nieuws

Start voorjaarscompetitie en beschikbaarheid banen

Rob van Dal

Net als ieder jaar doen veel leden mee aan de voorjaarscompetitie van de KNLTB. Dit jaar zijn maar liefst 18 teams ingeschreven, verspreid over de vrijdag, zaterdag en zondag. De voorjaarscompetitie start op 6 april en eindigt op 3 juni. Dat betekent dat in deze periode in het weekend minder of geen banen beschikbaar zijn om vrij te spelen. Mocht je vragen hebben over de competitie, neem dan contact op met de technische commissie. Contactpersoon hiervoor is Rob van Dal (06-23896218).

Aan alle teamcaptains van de 17 ingeschreven teams is inmiddels nadere informatie verstrekt per mail over het speelschema en alle andere zaken i.r.t. de competitie.

 

Sponsoren

  • Ester2improve
  • Intersport
  • BTA

Realisatie: verenigingenweb