Nieuws

Gefilterd op: activiteitenterug naar overzicht
 • Genoten van het Après Sint Toernooi in december? Of juist de boot gemist? Dan is er nu de kans om opnieuw mee te doen aan een tennistoernooi van UVV Tennis op de binnenbanen van sportcentrum Oudenrijn: en wel op 17 februari 2018.

  lees meer
 • Wanneer is ook alweer het Kerstballentoernooi? Dat is toch altijd in december? Yep! Alleen dit keer is het vervangen door het Après-Sint-Toernooi. En wel op zaterdagavond 9 december, vanaf 18.30 uur. De inschrijving is nu geopend!

  lees meer
 • Traditiegetrouw start UVV Tennis het nieuwe tennisseizoen met een openingstoernooi. Dit jaar is dat op zondag 2 april. Zin om weer de baan op te gaan, je voor te bereiden voor de voorjaarscompetitie, iedereen weer zien die je in de wintermaanden hebt gemist of gewoon handig dat je tennissen en je nieuwe pas ophalen kunt combineren? Allemaal goede redenen om 2 april van de partij te zijn!

  lees meer
 • Nog een gelukkig, gezond en sportief 2017 toegewenst namens Yvo Steenberg, Jan den Oudsten en Ayrin van Dal-Peters van de actviteiteincommissie! Wij hopen dat jullie weer veel zin hebben om de baan op te gaan in dit nieuwe jaar. In elk geval kan dat op zaterdagavond 18 februari, want dan organiseren wij weer het jaarlijkse Krokustoernooi, vanaf 18.30 uur op de binnenbanen van sportcentrum Oudenrijn. De inschrijving daarvoor is NU geopend!

  lees meer
 • Sommige UVV-leden begonnen zich al lichtelijk ongerust te maken. Wanneer is nu dat Kerstballentoernooi? Nou, op zaterdagavond 10 december dus. En de inschrijving is NU geopend (via deze link)!

  lees meer
 • De clubkampioenschappen zijn alweer achter de rug en we kijken terug op een erg geslaagde en gezellige week. 53 Deelnemers tennisten zich in zes dagen door 68 wedstrijden, van love games tot spannende driesetters. Gelukkig kon dit aardig tussen de buien door en hoefden we slechts een enkele keer de wedstrijden te onderbreken. Dit alles leverde 11 winnaars op, aan wie op zondagmiddag hun prijs uitgereikt werd.

  lees meer
 • Het is een jaarlijkse traditie bij UVV Tennis om het seizoen te openen met een openingstoernooi. Dit toernooi vindt dit keer plaats op zaterdag 2 april. Het toernooi kent een onderdeel voor de jeugdleden: dit is in de ochtend. En in de middag mogen de senioren de baan op. Het programma ziet er als volgt uit:

  lees meer
 • Het Krokustoernooi van UVV Tennis zat binnen no time weer vol: de aanmeldingen stroomden razend snel binnen. Niet alleen met inschrijven zijn UVV-ers enthousiast, maar ook als ze op de baan staan. Op zaterdagavond 30 januari vond het toernooi plaats, op de nieuwe banen van Sportcentrum Oudenrijn, en de strijd was spannender dan ooit.

  lees meer
 • Op zaterdag 30 januari a.s. vindt het Krokustoernooi plaats bij UVV Tennis in Sportcentrum Oudenrijn. Let op: dit is een week vroeger dan eerder is gecommuniceerd. De inschrijving is inmiddels geopend. Er wordt gespeeld in 6 ronden van 40 minuten, waarbij elke deelnemers 3 wedstrijden speelt. Dit is in de vorm van dubbel- en mixpartijen.

  lees meer
 • Op 12 december jl. organiseerde de activiteitencommissie het jaarlijkse Kerstballentoernooi. Het toernooi was dit jaar populairder dan ooit met meer dan 50 belangstellenden: mooi voor de vereniging, maar jammer voor degenen die graag mee hadden willen doen en die de activiteitencommissie helaas moest teleurstellen.

  lees meer

Sponsoren

 • BTA
 • Ester2improve
 • Intratuin
 • Intersport

Realisatie: verenigingenweb