Nieuws

Gefilterd op: algemene mededelingterug naar overzicht
 • Meepraten over de stand van zaken bij UVV Tennis en over wijzigingen in 2019, bijvoorbeeld in de contributie? Kom dan naar de algemene ledenvergadering (ALV), de jaarlijkse vergadering waar alle stemgerechtigde leden hun standpunt kenbaar kunnen maken! De ALV vindt dit jaar plaats op donderdag 21 maart, om 19.30 uur in de vergaderzaal van Sporthal De Paperclip. Alle seniorleden zijn hiervoor van harte uitgenodigd.

  lees meer
 • Volgende week donderdag, op 15 maart, wordt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van UVV Tennis georganiseerd. Tijdens deze vergadering kijkt het bestuur terug op het afgelopen jaar en worden de plannen voor het komende jaar gepresenteerd. Traditiegetrouw wordt deze vergadering voor de start van het nieuwe tennisseizoen gehouden.

  lees meer
 • Net als ieder jaar doen veel leden mee aan de voorjaarscompetitie van de KNLTB. Dit jaar zijn maar liefst 18 teams ingeschreven, verspreid over de vrijdag, zaterdag en zondag. De voorjaarscompetitie start op 6 april en eindigt op 3 juni. Dat betekent dat in deze periode in het weekend minder of geen banen beschikbaar zijn om vrij te spelen. Mocht je vragen hebben over de competitie, neem dan contact op met de technische commissie. Contactpersoon hiervoor is Rob van Dal (06-23896218).

  lees meer
 • Toegangscontrole Vandaag is de paslezer van de poort in het hekwerk in werking gesteld. Hiermee is zowel de toegang tot de kantine als de algemene toegang tot het park afgesloten door paslezers. Dit betekent dat toegang tot het tennispark per heden enkel mogelijk is door middel van een geldige KNLTB-pas van UVV Tennis. De dubbele poort, welke bestemd is voor groot materieel, is per heden dicht en op slot en daarmee niet meer toegankelijk voor voetgangers.

  lees meer
 • Vorige week hebben wij jullie geïnformeerd over de geplande werkzaamheden die op ons tennispark. Middels dit bericht geven wij jullie een update van de werkzaamheden.

  lees meer
 • Tijdens de ALV van 23 maart 2017 is besloten dat het tennispark van UVV Tennis meer afgesloten zou moeten worden. Door afsluiting van het park wordt mogelijke diefstal van meubilair, onbevoegd gebruik van de banen (zwarttennissers) en de komst van hangjongeren tegen gegaan. Aangezien er in de komende jaren veel geïnvesteerd zal worden in onder andere horecavoorziening, meubilair en aankleding van het park is beveiliging van deze investeringen gewenst.

  lees meer
 • Dunlop - PR

  Rob van Dal

  lees meer
 • Vanaf aanstaande zaterdag start de tweede editie van de Utrechtse Tenniskampioenschappen. Van 11 tot en met 19 maart worden op 15 Utrechtse tennisparken wedstrijden gespeeld om de winst tijdens het grootste tennistoernooi van Nederland. Ook UVV Tennis stelt haar banen voor deze kampioenschappen beschikbaar en om deze reden zijn op een aantal momenten geen banen beschikbaar voor vrij spelen. Tijdens de volgende momenten zijn de banen exclusief gereserveerd voor de UTK: - zondag 12 maart van 09:00 tot 19:00 uur - maandag 13 maart van 18:00 tot 22:30 uur - zaterdag 18 maart van 09:00 tot 21:00 uur Houdt rekening met bovenstaande als je volgende week vrij wilt spelen. De lessen op maandagavond gaan wel door.

  lees meer
 • Op zaterdag 5 maart aanstaande vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Tijdens deze vergadering wordt er teruggekeken op het afgelopen jaar en vooruitgekeken naar de activiteiten, speerpunten en begroting van het komende jaar. De vergadering is een goed moment om inzicht te krijgen in de actuele zaken die binnen de club spelen. Daarnaast kun je tijdens de ALV je mening geven over de zaken die jij binnen de club belangrijk vind. De vergadering start om 16:00 uur en zal naar verwachting om 17:30 uur afgelopen zijn. Na afloop is er een borrel in de kantine van UVV. Ben jij er ook bij?

  lees meer
 •  

  lees meer

Sponsoren

 • BTA
 • Intersport
 • Ester2improve

Realisatie: verenigingenweb