Nieuws

Gefilterd op: algemene mededelingterug naar overzicht
 • Toegangscontrole Vandaag is de paslezer van de poort in het hekwerk in werking gesteld. Hiermee is zowel de toegang tot de kantine als de algemene toegang tot het park afgesloten door paslezers. Dit betekent dat toegang tot het tennispark per heden enkel mogelijk is door middel van een geldige KNLTB-pas van UVV Tennis. De dubbele poort, welke bestemd is voor groot materieel, is per heden dicht en op slot en daarmee niet meer toegankelijk voor voetgangers.

  lees meer
 • Vorige week hebben wij jullie geïnformeerd over de geplande werkzaamheden die op ons tennispark. Middels dit bericht geven wij jullie een update van de werkzaamheden.

  lees meer
 • Tijdens de ALV van 23 maart 2017 is besloten dat het tennispark van UVV Tennis meer afgesloten zou moeten worden. Door afsluiting van het park wordt mogelijke diefstal van meubilair, onbevoegd gebruik van de banen (zwarttennissers) en de komst van hangjongeren tegen gegaan. Aangezien er in de komende jaren veel geïnvesteerd zal worden in onder andere horecavoorziening, meubilair en aankleding van het park is beveiliging van deze investeringen gewenst.

  lees meer
 • Dunlop - PR

  Rob van Dal

  lees meer
 • Vanaf aanstaande zaterdag start de tweede editie van de Utrechtse Tenniskampioenschappen. Van 11 tot en met 19 maart worden op 15 Utrechtse tennisparken wedstrijden gespeeld om de winst tijdens het grootste tennistoernooi van Nederland. Ook UVV Tennis stelt haar banen voor deze kampioenschappen beschikbaar en om deze reden zijn op een aantal momenten geen banen beschikbaar voor vrij spelen. Tijdens de volgende momenten zijn de banen exclusief gereserveerd voor de UTK: - zondag 12 maart van 09:00 tot 19:00 uur - maandag 13 maart van 18:00 tot 22:30 uur - zaterdag 18 maart van 09:00 tot 21:00 uur Houdt rekening met bovenstaande als je volgende week vrij wilt spelen. De lessen op maandagavond gaan wel door.

  lees meer
 • Op zaterdag 5 maart aanstaande vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering plaats. Tijdens deze vergadering wordt er teruggekeken op het afgelopen jaar en vooruitgekeken naar de activiteiten, speerpunten en begroting van het komende jaar. De vergadering is een goed moment om inzicht te krijgen in de actuele zaken die binnen de club spelen. Daarnaast kun je tijdens de ALV je mening geven over de zaken die jij binnen de club belangrijk vind. De vergadering start om 16:00 uur en zal naar verwachting om 17:30 uur afgelopen zijn. Na afloop is er een borrel in de kantine van UVV. Ben jij er ook bij?

  lees meer
 •  

  lees meer
 • Vanaf dit weekend gaat de voorjaarscompetitie weer van start. In totaal spelen 14 teams van UVV de voorjaarscompetitie, verdeeld over de vrijdag, zaterdag en zondag. Tijdens de competitie is op deze dagen de beschikbaarheid van de banen lager dan gebruikelijk, want voor de teams zijn verschillende banen gereserveerd. Klik hier voor de actuele beschikbaarheid van de banen.

  lees meer
 • De Grote Clubactie is afgerond! In de periode van 13 september tot en met 27 november gingen diverse jeugdleden van UVV Tennis op pad om loten te verkopen voor de club! Benieuwd wat deze actie voor de club heeft opgeleverd? Zorg dan dat je op zaterdag 13 december tussen half 7 en 7 uur bij Sportcentrum Oudenrijn bent: bij het begin van het Kerstballentoernooi  maken we namelijk de uitslag bekend en ook wat UVV Tennis met deze opbrengst wil gaan doen! En ook zal dan onthuld worden welk jeugdlid het meeste geld voor de club heeft opgehaald en daarmee een ticket voor de Winterefteling heeft verdiend!

  lees meer
 • Sinds afgelopen zomer is de nieuw gevormde sponsorcommissie gestart, met als doel het binnenhalen van constructieve sponsoren voor UVV Tennis. De commissie bestaat uit Laura Bolten, Frank Nieuwenhuizen en Martijn Mortier. De eerste actie van deze commissie is het inventariseren van het netwerk van alle leden. Wil jij de sponsorcommissie helpen en deze invullen? Je vindt de enquête hier. 

  lees meer

Sponsoren

 • Intratuin
 • BTA
 • Ester2improve
 • Intersport

Realisatie: verenigingenweb